Tërmeti i fortë lëkund Sarandën

Një tërmet i fortë ka tronditur Sarandën natën e kaluar.

Lajme

26/08/2017 09:42

 

Ngjarja sipas Institutit të Gjeoshkencës, ka ndodhur në ora 02.22.20 të datës 26 gusht 2017.

Sipas të dhënave zyrtare, tërmeti ka pasur fuqinë e magnitudës 2.9 dhe është lokalizuar 5 kilometër në lindje të Sarandës në thellësi të tokës 4 kilometër.