Të rralla dhe të vjetra, koleksioni i orëve të ish-diktatorit Enver Hoxha

9:13 | 7 Dhjetor 2018

Orët në fjalë, janë të markave të njohura dhe dallojnë nga të zakonshmet, pasi janë prej ari.

Orët në foto dikur kanë qenë të ish diktatorit shqiptar Enver Hoxha.

Pas rënies së komunizmit, shumë objekte të tij u bënë të lakmueshme nga shumë koleksionistë.

Orët në fjalë, janë të markave të njohura dhe dallojnë nga të zakonshmet, pasi janë prej ari.

Disa janë me rripa lëkure e të tjera me zinxhir.

Sot, ato gjenden në duart e koleksionistëve, shkruan mapo.al. Në këtë koleksion gjenden dhe dy orë femrash.