Do të qani pasi të keni parë këtë histori (Video)

Në parkun e një shtëpie, babai dhe djali ishin ulur bashkë. Një zog kalon aty pranë, dhe qëndroi një kohë para tyre.

Fun

19/11/2016 18:25

Babai nuk kishte memorie të fortë, dhe vazhdimisht e pyeste se çfarë ishte ajo që iu dilte përpara.
Pyetjet e tij të njejta vazhdonin deri në momentin që i biri u nervozua, duke e bërë babain të shkojë brenda në shtëpi pa thënë asnjë fjalë, shkruan lajmi.net

Por, ai shkoi dhe u kthye me një ditar album të cilin ia dorëzoi të birit dhe i tha të lexojë me zë të lart.
I biri u pendua dhe e përqafoi të atin, ashtu siç kishte bërë ai me të, kur kishte qenë i vogël dhe ia mësonte të njejtat gjëra. /Lajmi.net

YouTube player