Të Infektuar: 56.118

Të Shëruar: 49.432

Të Vdekur: 1.411

Suksesi “pengesë” në shoqëri

14:53 | 2 Shkurt 2020

Një përdoruese e Twitter-it ndau me të tjerët privatësinë me një nga shoqet e saj.

Një nga përdorueset e Twitter,  Ciara, është në gjendje t’i tregojë mikut tuaj kur suksesi i tyre ju bën shumë xheloz.

Në një twitt virale, Ciara përvijoi një situatë që lind mes vetes dhe një shokqes. “Një nga miqtë e mi më tha që ajo nuk mund të flasë me mua tani, sepse suksesi im është duke shkaktuar pasiguri dhe xhelozi të saj,” shkroi ajo.

Tingëllon e shëndetshme dhe definitivisht jo një gjë private që ju ndoshta duhet ta mbani midis jush dhe miqësisë tuaj, në vend që të ndani me internetin për të mos u përulur aq shumë me jetën, raporton “Independent”, transmeton lajmi.net.

Por pa frikë, kishte mësime më të mençura ndër-personale që duhej të kishin. “Unë e respektoj ferrin prej saj për të qenurit e hapur dhe e prekshme,” vazhdoi Ciara.

Komunikimi është thelbësor, prandaj të gjithë duhet të vijnë nga një vend i mos gjykimit. Edhe unë, respektoj miqtë e mi që më thonë se unë jam një mbikëqyrëse e tillë.

Ndoshta duke kuptuar që postimi i saj mbase nuk e portretizoi plotësisht atë si një shenjt miqësie, Ciara ndoqi postimin e saj origjinal me një tweet ku thuhej se të gjithë janë “të aftë për sukses”.

Gjithë sa duhet është përkushtimi dhe veprimi. Dhe me sa duket po gërryen shokët tuaj që ju bëjnë të ndiheni keq. Çuditërisht, shumë njerëz e lavdëruan Ciara për qasjen e saj “të ndershme” dhe “të pjekur” ndaj miqësisë. /Lajma.net/