Studimi: Prindërit me katër ose më shumë fëmijë janë më të lumturit

13:38 | 12 Gusht 2019

Një studim i ri ka shokuar të gjithë, duke zbuluar se të pasurit katër ose më shumë fëmijë iu bën ndër më të lumturit.

Dr Bronwyn Harman, nga shkolla e psikologjisë dhe e shkencave shoqërore në Universitetin Edith Cowan, kaloi pesë vjet duke studiuar se cilat lloje të familjeve janë më të përmbajtura. Ajo u befasua nga rezultati, transmeton lajmi.net.

Në bazë të rezultateve të arritura, u konkludua se prindërit me katër ose më shumë fëmijë janë më të lumturit.

Hulumtimi tregon se lumturia prindërore lidhet drejtpërdrejt me përpjekjen për të rritur familjen. /Lajmi.net/