Stresi: Kam nevojë ta operoj hundën, nuk e kam të devijuar, por e kam të maltretuar

Vedati dhe Stresi kanë diskutuar lidhur me operimin e hundës. Ishte Stresi që tha se i duhet të operoj hundën, shrkuan lajmi.net. Sipas tij ai nuk e ka hundën e devijuar por të maltretuar. “Kanë me ardh një ekip të na rregullojnë hundën, unë nuk kam qare pak, por nuk mundemi me fol tani gjashtë…

ShowBiz

01/02/2023 09:51

Vedati dhe Stresi kanë diskutuar lidhur me operimin e hundës.

Ishte Stresi që tha se i duhet të operoj hundën, shrkuan lajmi.net.

Sipas tij ai nuk e ka hundën e devijuar por të maltretuar.

“Kanë me ardh një ekip të na rregullojnë hundën, unë nuk kam qare pak, por nuk mundemi me fol tani gjashtë ditë”, ka thënë Vedati.

Me këtë rast, Vivien zbuloi se kishte bërë intervenim në hundë.

“Unë e kam të bërë hundën por nuk e kam ditur që kisha devijim”, ka thënë Vivien.

Një propozim për t’a bërë e dha edhe Stresi pasi që u shpreh “edhe un kam probleme duhet t’a bëjë, nuk e kam të devijuar, e kam të maltretuar”, ka thënë Stresi pos tjerash./Lajmi.net/