Steve Jobs është gjallë dhe po fshihet në Brazil (Foto)

Më herët Tupac, tani Steve Jobs. Një selfie e postuar në internet, ka hapur teori konspirative që themeluesi i Apple, Steve Jobs, i cili vdiq nga kanceri në vitin 2011 është aktualisht gjallë.

Fun

08/08/2014 19:35

Një selfie e postuar në internet, ka hapur teori konspirative që themeluesi i Apple, Steve Jobs, i cili vdiq nga kanceri në vitin 2011 është aktualisht gjallë.

Teoria e përhapur nëpër internet thotë se Steve Jobs është kapur ‘rastësisht’ në një fotografi ku një person ishte duke bërë selfie.

Steve Jobs siç duket nuk ka vdekur dhe është duke jetuar në Brazil. Kështu tregon fotografia e ngrakuar në internet nga TheHorseSizedDuck, me mbishkrimin “Steve Jobs është në Rio, i gjallë”.