Spotify me një përditësim që do t’iu pëlqejë përdoruesve

Spotify kohët e fundit solli një karakteristikë të quajtur Spotify Wrapped, e cila oi tregon të gjithë këngët dhe artistët që keni dëgjuar më së shumti gjatë gjithë vitit.

Auto & Tek

06/12/2018 21:25

Kjo platformë muzikore ka bërë përditësime disa herë në të kaluarën, transmeton lajmi.net.

Spotify Wrapped tregon jo vetëm këngët dhe artistët që dëgjoni më shumë, por edhe sa kohë keni kaluar duke shfrytëzuar këtë shërbim muzikor.

Përveç kësaj, ajo gjithashtu iu tregon zhanrin e muzikës që keni dëgjuar më së shumti, këngën e parë që keni dëgjuar në 2018 dhe më shumë detaje të tjera. /Lajmi.net/