‘Spider-woman’ në aksion!

Angela McClements, së bashku me qindra irlandezë, kërcyen në ujërat e ftohta të Detit të Irlandës, në portin Carnlough, në ceremoninë vjetore që mbahet ditën e parë të Vitit të Ri dhe organizohet nga organizatat bamirëse. Getty Images 

Fotolajm

02/01/2015 13:00

Angela McClements, së bashku me qindra irlandezë, kërcyen në ujërat e ftohta të Detit të Irlandës, në portin Carnlough, në ceremoninë vjetore që mbahet ditën e parë të Vitit të Ri dhe organizohet nga organizatat bamirëse. Getty Images