Të Infektuar: 1047

Të Shëruar: 794

Të Vdekur: 30

Si t’i qëroni specat pa i ndotur duart

14:05 | 16 Shtator 2019

Me mbarimin e përfundimit të shtatorit, fillon edhe tundimi i erës së specave të pjekur.

Po ashtu, përgjatë kësaj periudhe, nëpërmjet përpunimit të specave të kuq arrihet edhe ajvari, ndër ushqimet tradicionale më të preferuara të kosovarëve, transmeton lajmi.net.

Por, procedura e qërimit të specave shpeshherë di të jetë e mërzitshme dhe kërkon që t’i lani duart shpesh.

Por, ekzistojnë disa instruksione që, përmes ndjekjes së tyre, ju do t’i qëroni këto lloj perimesh më lehtë dhe nuk do i ndotni duart.

Ndiqeni videon e mëposhtme për ta parë metodën në fjalë. /Lajmi.net/