Si të rritni faqen tuaj të facebook-ut

Ka shumë mënyra për të rritur aktivitetin e audiencës tuaj dhe njëkohësisht ta rritni edhe faqen tuaj me pëlqime.

Fun

30/06/2018 15:59

Janë mënyra lehtësisht të qasshme, të cilat mund t’i bëni të gjithë, shkruan lajmi.net

Hapi i parë: Postoni video- Postimi i videove e rritë në masë të madhe Reach si dhe njëkohësisht pjesëmarrjen në postime të lexuesve/shikuesve tuaj.

Hapi i dytë: Kompletoni profilin tuaj- Sa më shumë që ta kompletoni profilin tuaj me të dhëna, aq më të besueshëm do të jeni para audiencës.

Hapi i tretë: Caktoni një kohë për secilin postim që të shfaqet në faqen e facebookut. Opsioni Schedule është adekuat për të rritur Reach të postimeve edhe kur rivalët tuaj ‘flenë.’

/Lajmi.net/