Të Infektuar: 2991

Të Shëruar: 1644

Të Vdekur: 54

Si të përdorni mundësinë e re të kuizit në Instagram

17:25 | 26 Prill 2019

Instagram dhuroi një tjetër funksion për të ndërvepruar me ndjekësit: Kuizet.

Ajo iu mundëson përdoruesve që të parashtrojnë një pyetje, me mundësi përzgjedhjeje prej katër opsionesh për ndjekësit. Pyetja do shfaqet në Insta Story, njësoj sikur opsioni i parashtrimit të pyetjes.

Por, për ta bërë këtë, ekziston një procedurë e thjeshtë, të cilën do ta mësoni në vijim:

– Së pari, zgjidhni një foto në sfond

– Së dyti, rrëshqitni me gisht lart.

– Pastaj zgjidhni opsionin ‘Quiz’.

– Bëni pyetjen dhe shtoni alternativat. Mos harroni të zgjidhni të saktën.

Dhe, në fund, mos harroni ta postoni! /Lajmi.net/