Të Infektuar: 70.185

Të Shëruar: 60.333

Të Vdekur: 1.616

Si të ndërtoni vet panelin solar (Video)

15:19 | 12 Korrik 2017

A doni të jeni të suksesshëm në ndërtimin e një paneli solar?

Ka mënyra të ndryshme për ta ndërtuar një panel solar dhe nuk ju duhet përvojë në këtë aspekt, shkruan lajmi.net

Në videon më poshtë do të mund të kuptoni se çfarë duhet bërë ashtu që ta keni panelin tuaj solar. /Lajmi.net/