Të Infektuar: 3508

Të Shëruar: 1902

Të Vdekur: 75

Si të bëni seks me përgjegjësi gjatë koronavirusit

10:47 | 26 Mars 2020

Aplikacionet e takimit janë ende duke u bërë të forta, me raporte nga e gjithë bota e njerëzve që gjejnë dashuri në kohën e koronës.

Përdoruesit e pëlqimeve të Grindr dhe Tinder janë duke raportuar se ende po afrohen për fiksime, raporton “Metro”, transmeton lajmi.net.

Duke shkruar në New York Times, dramaturgu Phillip Dawkins madje tregoi se një burrë u bë i bezdisur kur e pyeti pse nuk po ndiqte udhëzimet për distancimin shoqëror.

Në një kohë kur masat në distancë sociale po inkurajohen, marrëdhënia seksuale me partnerë krejt të rinj vetëm kërcënon të përkeqësojë përhapjen e sëmundjes.

Shkencëtarët gjithashtu kanë paralajmëruar që partnerët duhet të bëjnë një pushim nga marrja e nervozizmit nëse dikush është në një grup me rrezikshmëri të lartë, si të qenit mbi 70 vjeç ose shtatzënë.

Me ndihmë, Departamenti i Shëndetit në New York City ka lëshuar udhëzime gjithëpërfshirëse se si të keni seks të sigurt gjatë krizës.

Dhe njerëzit me të vërtetë po shijojnë këshillat.

Tituj të tjerë që përfshin udhëzuesi është të bëjmë kujdes të veçantë për të larë çdo lodër të përdorur gjatë seksit dhe që vepron si zbehja ose puthja mund të kalojnë në virus. /Lajmi.net/