Të Infektuar: 2991

Të Shëruar: 1644

Të Vdekur: 54

Si ta pastroni dyshekun me sodë buke

23:35 | 16 Maj 2019

Dyshekët në të cilët flini përmbajnë një numër të madh mikrobeve dhe baktereve.

Kështu produkti që pastron të gjitha shtresat e dyshekut është soda e bukës.

Ju duhet të merrni një sasi të ujit ku në të hidhni sodë të bukës dhe tretni së bashku, transmeton Klan Kosova.

Këtë duhet ta aplikoni në shtratin tuaj dhe e lini të qëndrojë për një kohë, më pas duhet të fshini pjesën që ka mbetur në dyshek.