Si ta lehtësoni lidhjen kur partneri juaj është larg (FOTO)

Distanca nuk është e lehtë, por çdo moment ja vlen.

Lifestyle

27/01/2016 21:06

Ja disa gjëra që mund t’i bëni për ta afruar partnerin tuaj edhe nëse ai/ajo ndodhet shumë larg, transmeton lajmi.net.

1. Orë duale


Tani ti e di se sa është ora aty ku ndodhet ai/ajo.

2. Një mënyrë për të parë filma bashkë

enhanced-9562-1391106293-3

Përdorni ndonjë aplikacion si Synaptop për të parë filma bashkë, ose mund të hyni në një Google Hangout dhe të shihni video live në Youtube së bashku në ekran.

3. Syze shtrati

enhanced-buzz-7924-1391024057-10

Me këto syze ju mund të flisni me njëri tjetrin pak para gjumit.

4. Puthje në kavanoz

enhanced-buzz-2289-1391024742-15

Mënyrë shumë e mirë për të numëruar ditët, sidomos nëse partneri juaj është në anën tjetër të botës.

5. Karta dashurie

enhanced-buzz-4129-1391024768-31 (2)

Këto karta jo vetëm që janë shumë të ndjeshme, por janë të përshtatshme që të dërgohen me postë për ditën e Shën Valentinit.

6. Unazë me zemër brenda

enhanced-30897-1391025078-27

Gjëja më e rëndësishme është që ti e di që është aty, pa pasur nevojë ta shohin të gjithë.

7. Grup letrash ‘Hape kur..’

Jepi atij/asaj diçka që ta presin me padurim me një grumbull të madh letrash për çdo situatë në të cilën ju prisni që ata të ndodhen. Mund të fusni edhe surpriza të tjera si fotografi.

8. Çoji një përqafim me postë

enhanced-21265-1391107621-1

Një jastëk i madh me ndonjë mbishkrim tuajin do ishte njësoj si t’i dërgoni një përqafim nga larg.

9.Dërgoji një ‘atak zemrash’

enhanced-buzz-7815-1391026991-6

Përgaditeni një kuti plot me zemra brenda dhe thjesht dërgojeni me postë për tek dashuria juaj. Një surprizë shumë e lezetshme.

10. Bluza të përshtatura

enhanced-16222-1391027111-4

Vishini edhe kur jeni bashkë, edhe kur jeni larg./lajmi.net