Të Infektuar: 1123

Të Shëruar: 847

Të Vdekur: 30

Si reagojnë vajzat koreane kur shohin pornografi amerikane? (Video, +16)

22:31 | 31 Maj 2017

Pornografia amerikane është e njohur në gjithë botën.

Por, një eksperiment interesant është kryer pikërisht në Amerikë – ku vajzave korane u lëshohet pornografi amerikane dhe përcjellen reagimet e tyre, transmeton lajmi.net

Reagimet e tyre janë sa interesante aq edhe qesharake – ngase mënyra e të bërit seks dallon shumë.

Sigurisht, pornografia është aktrim dhe nuk është asgjë reale./Lajmi.net/