Të Infektuar: 70.185

Të Shëruar: 60.333

Të Vdekur: 1.616

Si funksionon prodhimi i energjisë me anë të ujit? (Video)

21:15 | 10 Korrik 2017

Prodhimi i energjisë me anë të burimeve alternative, siç janë uji, era dhe dielli, çdo ditë e më shumë po vjen e bëhet më e aplikueshme.

Përfitimet nga energjia e fuqisë së ujit, janë të mëdha dhe kjo lloj energjie ka shumë më shumë përparësi sesa prodhimi i energjisë me anë të lëndëve fosile, transmeton lajmi.net

Ndërkohë, nepërmjet videove më poshtë, mund të shihni si funksionon prodhimi i energjisë me anë të ujit./Lajmi.net/