Të Infektuar: 70.185

Të Shëruar: 60.333

Të Vdekur: 1.616

Si funksionojnë turbinat e erës për prodhimin e energjisë? (Video)

20:53 | 13 Korrik 2017

Energjia alternative dhe e rinovueshme çdo ditë e më tepër po bëhet më e pranishme.

Duke filluar nga energjia solare nepërmjet paneleve, ajo e ujit me hidrocentrale – edhe energjia e erës, po bëhet shumë aktuale, transmeton lajmi.net

Sigurisht, kur i keni parë turbinat e erës, ndër mend ju ka shkuar si funksionojnë dhe çfarë ndodh me to?

Atëherë, nepërmjet kësaj video që kemi sjellur për ju, mund ta shihni mënyrën e funksionit të tyre./Lajmi.net/