Të Infektuar: 57.028

Të Shëruar: 50.184

Të Vdekur: 1.433

Si është të punosh me turbina të erës (Video)

21:10 | 23 Korrik 2017

Turbinat e erës janë gjigante…

Kur ato prishen, kanë nevojë të rregullohen shpejt. Por këtë punë, vetëm disa njerëz mund ta bëjnë…,ata që nuk i kanë frikë lartësitë, shkruan lajmi.net

Në vendet ku era është e fortë dhe turbinat lehtë mund të thyhen e të bien në tokë, njejtë edhe punëtorët janë në rrezik të madh.

Megjithatë dëshira për t’u ngjitur në maje është më e fortë se gjithçka dhe këtë ua dëshmon video më poshtë…një histori prekëse për punën e dëshiruar… /Lajmi.net/