Si dukeshin në rini disa nga diktarotët më të tmerrshëm në histori të njerëzimit !? |FOTO GALERI|

E ne mund t'a bëjmë vetëm një pyetje: A thua si është do të ishin ndjerë fotografët të cilët i kanë shkrepur këto foto, sikur t'a dinin se në çfarë përbindësha do të shëndrroheshin, këto fytyrea dikur të pafajshme...!?

Lajme

25/08/2015 12:26

Botërisht ata njihen si disa nga individët më të frikshëm, më të urryer, dhe më brutal. Dikur ishin të rinjë dhe të pafajshëm, si burra ata u shëndrruan në dikatorë, despotë, egomanjakë, dhe agresorë.

Së bashku të gjithë këta kanë shkatërruar, asgjësuar, dhe kanë luajtur rol të rëndësishëm në vdekjen e miliona njerëzve – qoftë me filozofitë e tyre shkatërruese, fashizmin e pa-shoq, promovimin e racizmit, e propagandës politike – me qëllim shkatërrimin e grupeve masive të njerëzve, e gjithë kjo si shkak i etjes së tyre për pushtet dhe autoritet të pa-kufizuar.  /lajmi.net

 

1. Jozef Stalin

 

2. Adolf Hitler

 

3. Bashar al-Asad

 

4. Benito Musolini

 

5. Pol Pot

 

6. Muamar Gadafi

 

7. Kim Jong II

 

8. Hosni Mubarak

 

9. Nikolla Qaushesku

 

10. Sadam Husein

 

11. Vladimir Putin
\

 

12. Robert Mugabe

 

13. Augusto Pinochet