Si do të duken shtëpitë e së ardhmes

Ideja se çfarë nënkuptojmë me fjalën 'shtëpi' ka ndryshuar specifikisht nëpër kohë dhe periudha të ndryshme.

Fun

13/10/2019 09:26

Evolucioni i rutinës tonë të përditshme dhe se më kë vendosim të jetojmë në mes 4 mureve tregon mjaft shumë kohën e fuqishme në të cilën po jetojmë.

Ne jemi duke jetuar më gjatë se asnjëherë më parë, por përballemi me sfidën e “shpërthimit” të popullsisë, cila ka çuar në kriza të banesave në zonat e urbanizuara, raporton “BBC”, transmeton lajmi.net.

Çfarë do të thotë kjo për ne të cilën jemi të zhytur në botën e telefonave dhe po vazhdojmë secilën herë e më shumë të zhytemi në epokën digjitale.?

Ja si do duken shtëpitë, në të ardhmen, madje disa prej tyre vetëm janë të ndërtuara.