Të Infektuar: 68.351

Të Shëruar: 59.438

Të Vdekur: 1.592

Si bëhet instalimi i paneleve diellore për prodhimin e energjisë (Video)

19:31 | 6 Korrik 2017

Në ditët e sotme, më shumë se kurrë po aplikohet dhe po shfrytëzohet energjia alternative për prodhimin e energjisë.

Hidrocentralet dhe panelet diellore janë dy nga mundësitë më të mira për t’iu shpëtuar tarifave të larta të energjisë dhe për të marrë shumë përfitime shtesë, transmeton lajmi.net

Në artikullin e mëhershëm, kemi shkruar për përfitimet dhe përparësitë e energjisë diellore nepërmjet paneleve që vendosen mbi çati dhe ato mund t’i lexoni duke klikuar KËTU.

Në lidhje me këtë lloj prodhimi të energjisë me anë të rrezeve të diellit, kemi sjellur për ju edhe një video për t’ju treguar se si bëhet instalimi i këtyre paneleve./Lajmi.net/