Të Infektuar: 10419

Të Shëruar: 6058

Të Vdekur: 341

Shqiptari rezervon dhomë në hotel vetëm për t’a parë Ronaldon

14:53 | 7 Shtator 2015

Erges Liçi nga Shqipëria, e ka rezervuar një dhomë në hotelin ku po qëndron Kombëtarja e Portugalisë vetëm e vetëm për të e takuar Ronaldon.

Liçi një madrilen i flaktë kishte aranzhuar një dhomë në hotelin ku po qëndron skuadra e Portugalisë, në mënyrë që të kishte më shumë mundësi për t’a takuar Roanldon dhe për t’u fotografuar me të.

Ergesi deklaroi se hasi në vështirësi deri sa e bëri fotografinë me portugezin, jo sepse ai refuzonte mirëpo për shkak se sigurimi nuk i lejonte fansat t’i afroheshin Ronaldos.