Shqipja dhe Blerando si “Tomy dhe Jerry” – Gazetarja analizon raportet mes tyre

Dyshja më e përfolur në BBVK janë Blerando dhe Shqipja. Gazetarja e lajmi.net i portretizon ata të dy si “Tomy dhe Jerry”, për shkak të raporteve shpesh herë të acaruara mes tyre. Gazetarja tutje analizon se nga çka kanë frikë dyshja në fjalë. Për më shumë ndiqeni videon e mëposhtme./Lajmi.net

ShowBiz

11/01/2024 20:11

Dyshja më e përfolur në BBVK janë Blerando dhe Shqipja.

Gazetarja e lajmi.net i portretizon ata të dy si “Tomy dhe Jerry”, për shkak të raporteve shpesh herë të acaruara mes tyre.

Gazetarja tutje analizon se nga çka kanë frikë dyshja në fjalë.

Për më shumë ndiqeni videon e mëposhtme./Lajmi.net