Shoferi e lë timonin në autopilot, humbet patentë shoferi

18:03 | 29 Prill 2018

Një shofer britanik Tesla u xhirua kur ai u fut në vendin e pasagjerëve në një autostradë pa pagesë.

39-vjeçari Bhavesh Patel është filmuar si ai në rreth 40 mph (65 km / h) aktivizoi funksionin autopilot.

Regjistrimet u përhapën shpejt në mediat sociale. Megjithëse incidenti ndodhi më 21 maj 2017, shoferi , i identifikuar tani si Bhavesh Patel , po merr tani vetëm pasojat .

Jo vetëm që Patel duhet të heqë dorë nga patentë shoferi për një vit e gjysmë, ai gjithashtu mori një gjobë prej 1,800 funte dhe 100 orë shërbimesh sociale. /Lajmi.net/