Shkrepjet fantastike nga qielli që tregojnë sa e mrekullueshme është bota

9:06 | 11 Korrik 2019

Ovi D. Pop është fotograf me përvojë – për 20 vjet ka bërë shumë shkrepje fotografish nëpër botë.

Përgjatë kësaj periudhe të bujshme, ai ka arritur të botojë shtatë përmbledhje fotografike, shumë kartolina dhe libra xhepi që pasqyrojnë aktivitetin e tij si fotograf, transmeton lajmi.net.

Për tërë punën e tij fantastike, fotografi Pop ka marrë edhe çmime ndërkombëtare.

Sido që të jetë, të ndjekim disa nga fotografitë më të veçanta të tij, të marra nga këndi i qiellit. /Lajmi.net/