Shikoni luftën mes tigrave, juaguarit dhe maceve të mëdha (Video)

Lufta që realizohet mes tigrave është e tmerrshme, por nuk duhet lënë pas as luftën mes maceve të mëdha dhe mes jaguarit e tigrit.

Fun

20/12/2016 02:13

Ulërimat që i nxjerrin janë veçse paralajmërim për forcën e tyre.

Tundimi i kundërshtarit dhe në të njejtën kohë tregues fuqie, përmes afrimit, lëvizjes së muskujve dhe ulërimës, tregojnë secila prej këtyre kafshëve, shkruan lajmi.net

Por nuk janë vetëm këto mënyrat se si një luftë mes kafshëve të tilla fillohet.

Në vazhdim do të mund të ndiqni, sa të rrezikshëm janë për njëri tjetrin, kush kujt i frikësohet dhe kush nga ata fiton në fund./Lajmi.net/

YouTube player