Shije e përkryer, cilësi e lartë!

14:35 | 14 Janar 2022

Jaffa Champion është brend i shijes botërore me cilësi të lartë dhe më shije të përkryer, që ka arritur ti thyes kufijtë vendor e ndërkombëtar.

Përmbajtja e lartë e frutave dhe shumëllojshmëria në shije e mundësi të ndryshme paketimesh, ka bërë që brendi Jaffa Champion të jetë pjesë e çdo familje.

Multivitamin, Portokall, Pjeshkë, Ice Tea, Boronicë, Lemonadë, Dredhëz, Fruta malesh e shumë kombinime e shije të tjera bëjnë brendin Jaffa Champion të dallueshëm nga të tjerët.

Të gjitha këto lloje të lëngjeve i gjeni në paketim si: ambalazh plastike në 2l, 1.5l, 250ml dhe 0.5l, shishe qelqi 200ml, paketim në qeska alumini 0.2l, kanaqe 330ml, paketim letre 2l.

Jaffa Champion, shije dhe cilësi e lartë! /Lajmi.net/