Shfaqet më në fund një video e smartfonit të palosshëm

Një video ka shpalsour në detaje se si mund të duket trendi i ri i smartfonëve - telefonat apo tabletët të palosshëm.

Auto & Tek

06/01/2019 21:36

Fillimisht duket si një tablet normal, por më pas palosja në anën e majtë dhe të djathtë e bënë atë të duket një pajisje me dimenzione shumë të vogla, transmeton lajmi.net.

Shqetësimi më i madh i përdoruesve është se përgjatë palosjes së pajisjes, nuk shfaqet ndonjë dritë në prapavijë.

Por, pa më shumë detaje është e pamundur të kuptohet sesi funksionon kjo pajisje. /Lajmi.net/