Shenja që po tregon se fundi i botës është afër

Frika e përfundimit të botës u bë më e madhe kur pastori i shquar krishter, Paul Begley, vëri në pah se tre asteroide iu drejtuan planetit Tokë, ashtu siç profetizohej në Bibël.

Fun

02/12/2018 20:06

Konspiracisti biblik që predikon fundin e profecive të botës nga West Lafayette në Indiana të SHBA-ve, beson se “ditët e fundit janë afër”, transmeton lajmi.net.

Pastor Begley deklaroi se ardhja e tre asteroideve, të cilat do t’i afroheshin Tokës të shtunën,, është një nga shenjat e shumta paralajmëruese të parathëna në shkrimet biblike.

Ai beson se tre asteroidët do të mbërrijnë në ditën e tretë të “pesë valëve të energjisë” që gjenden mbi planet – një ngjarje që ai thotë se mund të jetë më shumë se një rastësi e thjeshtë.

Predikuesi pretendonte “diçka e keqe po ndodh në qiej” dhe sugjeroi se ky mund të ishte zemërimi i Perëndisë.

Asteriodët më të afërt që do t’i afrohen Tokës janë vetëm 381.474 km larg, diametër ky që përafron më shumë se atë të hënës. /Lajmi.net/