Sheh për herë të parë pas 35 vitesh, ky është reagimi i tij (Video)

Në jetë na ndodhin mrekulli atëherë kur më së paku e presim, shkruan lajmi.net

Fun

28/02/2017 16:14

Një mrekulli e pritur prej më se 35 vitesh, i ka ndodhur më në fund këtij njeriu.

Pas një operacioni, mjeku ia heq fashat dhe pasi ia pastron sytë, ai fillon të shohë. Bashkëshortja, e cila ishte përballë tij, kur pa se po shihte, iu afrua ta përqafonte që të ndante me të gëzimin e papërshkrueshëm.

Në videon më poshtë do të sihni reagimin e plotë të tij dhe të familjes, kur ai filloi të numërojë saktë gishtërinjtë. /Lajmi.net/

YouTube player