Seria e re e Samsung, do ketë çmimet e njëjta me ato të S23

Sipas raportit të fundit nga një media koreane e lajmeve, Samsung po planifikon të shesë tri modelet e serisë Galaxy S24, me të njëjtat çmime si paraardhësi, Galaxy S23. Ashtu siç është thënë kohë më parë, tashmë konfirmohet se S24 do të ketë veçorinë e dërgimit të mesazheve emergjente satelitore. Raporti sugjeron se të gjithë…

Auto & Tek

14/12/2023 15:33

Sipas raportit të fundit nga një media koreane e lajmeve, Samsung po planifikon të shesë tri modelet e serisë Galaxy S24, me të njëjtat çmime si paraardhësi, Galaxy S23.

Ashtu siç është thënë kohë më parë, tashmë konfirmohet se S24 do të ketë veçorinë e dërgimit të mesazheve emergjente satelitore.

Raporti sugjeron se të gjithë telefonat Galaxy S24, do të mbështesin funksionin e ri të urgjencës, pavarësisht nga çipi.

Gjiganti korean i teknologjisë plotëson standardet 3GPP për një lidhje të tillë me serinë Galaxy S24, por mbetet për t’u parë nëse ai do të jetë i disponueshëm për të gjitha tregjet që në fillim.

Kur bëhet fjalë për çmimet, prodhuesi i smartfonëve thuhet se synon të ruajë çmimet si vitin e kaluar.

Kjo për shkak se beson se mund të rrisë shitjet në një treg të rimëkëmbur, duke qëndruar konkurrues duke ofruar më shumë veçori me të njëjtin çmim ose më të ulët se konkurrentët e tij.

Qëllimi është të realizohen 10% më shumë shitje se vitin e kaluar, duke dërguar 33 milionë njësi në total.

Samsung është në gjendje të ruajë çmimet e tij duke përdorur çipin Exynos 2400 për modelet e tij vanilje dhe Plus në disa tregje, por Galaxy S24 Ultra thuhet se është i pajisur me Snapdragon 8 Gjenerata 3 kudo.