Seattle Seahawks triumfon në Super Bowl

Seattle Seahawks dominuan në Super Bowl XLVII, duke shkelur Denver Broncos me rezultat të thellë 43-8. Shënimi i Marshaën Lynch dhe pritja e Malcolm Smith i ndihmuan Seattles të krijojë epërsi të konsiderueshme prej 22-0 para pushimit. Pearcy Harvin u rikthye në pjesën e dytë me një goditje nga distanca për një tjetër shënim vendimtar…

Sport

03/02/2014 08:46

Seattle Seahawks dominuan në Super Bowl XLVII, duke shkelur Denver Broncos me rezultat të thellë 43-8.

Shënimi i Marshaën Lynch dhe pritja e Malcolm Smith i ndihmuan Seattles të krijojë epërsi të konsiderueshme prej 22-0 para pushimit.

Pearcy Harvin u rikthye në pjesën e dytë me një goditje nga distanca për një tjetër shënim vendimtar (touchdown), në ballafaqimin që i takoi vetëm një skuadre në East Rutherford, New Jersey.

Ky ishte Super Bowl i parë i zhvilluar në ambient të hapur në shtetin e kapluar së fundmi nga temperaturat e ulëta.