Së shpejti në Youtube do të flisni me mesazhe

15:40 | 1 Qershor 2018

YouTube së shpejti do të sjellë mesazhet vetëm për celularë.

 

Kur je identifikuar në llogarinë tënde të Google dhe shfleton YouTube.com, mund të shpërndash dhe të flasësh për videot me miqtë tuaj në këtë faqe interneti.

Mund të hyni në biseda nga ikona e flluskës së bisedës pranë ziles së njoftimeve në këndin e sipërm të djathtë.

Ju mund të shpërndani përmbajtjen në biseda private duke përdorur butonin e shpërndarjes në çdo video në YouTube dhe zgjidhni një kontakt (ose më shumë,nëse dëshironi të diskutoni në një grup).

Astu si shumë aplikacione të tjera të mesazheve, mund t’i lini përdoruesit të pëlqejnë një video ose mesazh në bisedë.