Samsung lanson zyrtarisht Galaxy S6 dhe S6 Edge

Prodhuesi i suksesshëm i celularëve Samsung, ka bërë sot zyrtarisht prezantimin e celularit të ri Galaxy S6 së bashku me S6 Edge, në ngjarjen që është duke u mbajtur në Barcelonë.

Auto & Tek

01/03/2015 18:47

S6 dhe S6 Edge kanë ndryshuar komplet pamjen, duke hedhur poshtë plastikën e lirë dhe duke kaluar në metal dhe qelq.

Që të dy celularët duken me të vërtetë shumë të bukur, madje edhe reagimet e të ftuarve në ngjarje ishin shumë pozitive. Shikoni fotografitë më poshtë dhe shpërndani ato me miqtë tuaj:
galaxys6-3.0 galaxys6-4.0 galaxys6-5.0 galaxys6-6.0 galaxys6-7.0 galaxys6-8.0 galaxys6-9.0 galaxys6-10.0 galaxys6-11.0 galaxys6-12.0 galaxys6-13.0 galaxys6-14.0 galaxys6-18.0 galaxys6-32.0galaxys6-1.0galaxys6-27.0