Sa të fortë janë “iPhone”-t e fundit? (VIDEO)

Sa të fortë janë dy modelet e fundit të “iPhone”-it, “6S” dhe “6S Plus”?

Auto & Tek

27/09/2015 20:20

A u mbijetojnë ata provave të zjarrit, gërvishtjes, deformimit, rënies dhe ujit?

Këto pyetje marrin përgjigje në videot e mëposhtme.