Sa stresuese është pjesëmarrja në “Kënga Magjike”, tregon Vesa Smolica

Vesa Smolica ishte e ftuar në një intervistë ekskluzive në emisionin “Mirage”. Këngëtarja do të merr pjesë për herë të parë në festivalin e “Këngës Magjike”, shkruan lajmi.net. Për kamerën e “Mirage”, Vesa ka folur pikërisht për pjesëmarrjen e saj në këtë festival. Se sa stresuese dhe sa kohë merr përgaditja në festival, e tregoi…

ShowBiz

19/11/2022 12:07

Vesa Smolica ishte e ftuar në një intervistë ekskluzive në emisionin “Mirage”.

Këngëtarja do të merr pjesë për herë të parë në festivalin e “Këngës Magjike”, shkruan lajmi.net.

Për kamerën e “Mirage”, Vesa ka folur pikërisht për pjesëmarrjen e saj në këtë festival.

Se sa stresuese dhe sa kohë merr përgaditja në festival, e tregoi Vesa.

Këtë dhe shumë të tjera i ndiqni mëposhtë: