Ronaldo urinon në rrugë (Foto)

Cristiano Ronaldo ka bërë një gjest me të vërtetë turpërues, pasi është parë të urinojë në rrugë, pas një ndeje në Saint Tropez.

Sport

01/06/2015 23:41

Cristiano Ronaldo kishte vendosur që të shkojë në një ndeshje shumë të zjarrtë në Saint Tropez.

Dhe, pasi doli nga një klub nate, ai vendosi që të urinojë në rrugë.

Ky gjest i Ronaldos nuk ka shpëtuar nga fotografët, të cilët kanë publikuar menjëherë imazhet në ueb-site të ndryshme.

Ronaldo 1 Ronaldo 2 Ronaldo 3 Ronaldo 4 Ronaldo 5 Ronaldo 6 Ronaldo 7 Ronaldo 8 Ronaldo 9 Ronaldo 10 Ronaldo 11 Ronaldo 12 Ronaldo 13 Ronaldo 14 Ronaldo 15 Ronaldo 16 Ronaldo 17 Ronaldo 18 Ronaldo 19 Ronaldo 20 Ronaldo