Ronaldo dhe Zidane tregojnë spektakël (VIDEO)

Legjenda braziliane Ronaldo dhe ajo franceze Zinedine Zidane kanë treguar spektakël në një miqësore ndërmjet që kishte për qëllime bamirësie.

Sport

20/04/2015 23:12

Dy legjendat e futbollit botëror Zinedine Zidane dhe Ronaldo (brazilian) kanë dhuruar spektakël në një ndeshje bamirësie.

Zidane dhe Ronaldo kanë bërë një aksion të jashtëzakonshëm, i cili fatmirësisht për tifozët e pranishëm në stadium ka përfunduar me gol.

Për më shumë, shikojeni këtë aksion dhe finalizim perfekt.

YouTube player