Reagon Liverpool pas gabimit të gjyqtarëve në golin e Dias: E papranueshme

Liverpool ka lëshuar një deklaratë duke kritikuar arsyetimin e Federatës së Gjyqtarëve Anglez (PGMOL) për vendimin e VAR që pa të anulohet goli i Luis Diaz kundër Tottenham. VAR e anuloi golin e Diaz në veri të Londrës, pavarësisht se anësori ishte në pozicion të rregullt. PGMOL pranoi se ishte bërë një gabim dhe pretendoi se…

Sport

01/10/2023 23:32