Raporton për herë të fundit para pensionimit, emocionohet dhe nuk mund të përmbajë lotët (Video)

Mark Gilberg ka shërbyer për 37 vjet, në një departament policor në Arizona të Shteteve të Bashkuara dhe ishte shumë i përkushtuar për profesionin.

Fun

04/04/2018 20:38

Andaj, derisa po jepte raportin e fundit prej terrenit, u emocionua shumë dhe nuk përmbajti lotët, transmeton Telegrafi.

Atë e ka filmuar e bija, teksa kthente kokën anash dhe dëneste, pasi nuk po mund të pajtohej që po pensionohet.

“Kam filluar karrierën më 11 mars 1981, ky është raporti im i fundit”, ka thënë ai me vështirësi, ndërsa operatorja dëgjohet duke i thënë, se është duke e bërë edhe atë për të qarë.

Pasi i falënderoi të gjithë për bashkëpunimin, Gilberg tha se ishte nder dhe privilegj për të, që të ishte në mesin e tyre.

YouTube player