Ramos bëhet baba sërish

13:00 | 15 Nentor 2015

Sergio Ramos është bërë baba për herë të dytë.

Ramos dhe e gruaja e tij Pilar Rubio, janë bërë prindër për herë të dytë.

Ramos dhe Rubio e ndanë lajmin për lindjen e djalit në Twitter.

“Mirë se erdhe Marco, 3.2 kg, lindje natyrale, 10:40. S’mund ta përshkruajë sa i lumtur jam”, ka shkruar futbollisti.

Çifti e kanë edhe një tjetër djalë të quajtur Sergio Junior.