Qytetarët kërkojnë ndërhyrje ndërkombëtare për tejkalimin e situatës politike

Qytetarët e Kosovës të zhgënjyer nga situata politika në Kosovë.

Lajme

25/10/2015 11:58

 

Kjo del si rezultati i një hulumtimi nga i Instituti për Hulumtime dhe Analiza Sociale – Prishtinë.

Sipas kësaj analize, qytetarët e Kosovës kërkojnë zgjedhje të reja, si dhe ndërhyrjen e faktorëve ndërkombëtar për tejkalimin e situatës së krijuar në vend.

Sipas kësaj hulumtimi, janë 71.83 % e qytetarëve që i kanë vlerësuar si të dhunshme veprimet e opozitës në Kuvendin e Kosovës./KP