Të Infektuar: 106.489

Të Shëruar: 97.877

Të Vdekur: 2.210

Punime në rrjet, KEDS njofton për kohën kur do të ketë ndërprerje të rrymës në vikend

17:01 | 30 Prill 2021

KEDS ka njoftuar se do të ketë punime në rrjet gjatë vikendit.

Njoftimi i plotë i KEDS:

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

01.05.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Gjilan

1.

Nga TS 35/10 kV Gjilani IV do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS rr. e Kumanovës (kodi: 60063011454) prej orës 08:00 deri në ora 14:00

Vendet: rr.Kumanova.

Arsyeja: Largimi i shtyllave të tensionit të ulët.

Prizren

1.

Nga TS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

LP 10kV Bodrumi (kodi: 30000014) prej orës 14:00 deri në ora 15:00

Vendet: Atmaxha, Nasheci I, Nasheci II, Mazrek, Kojushe, Nashec, Gurshite, Gjonaj I, Gjonaj II, Gjonaj III, Zym .

Arsyeja: Montimi i grupeve matëse në TS Gjonaj 1 (është djegur për shkak të prishjes në orman).

2.

Nga TS 35/10 kV Zhuri do të ndërprehet:

LP 10kV Poslishta (kodi: 30035006) prej orës 12:30 deri në ora 13:30

Vendet: Poslishta, Grazhdaniku, Kobi I, Kobi II, Gurthyesi Renelual Tahiri, Poslishti I, Poslishti II, Vlashna I, Vlashna II dhe Muradema.

Arsyeja: Montimi i grupeve matëse në TS Poslishta 2 (është djegur për shkak të prishjes në orman)

01.05.2021

Punime nga palët e treta

Gjilan

1.

Nga TS 35/10 kV Gjilani III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Parku i makinave (kodi: 60062011) prej orës 10:00 deri në ora 14:30

Vendet: rr. Bujanovci;TS-440-Ukraincat;TS-22-Ideali-1; rr.Bujanovci, TS-427-Morava e Binçës, rr. Xhorxh Uashingtoni; TS-23-28-Nëntori Xhorxh Uashingtoni,TS-21-Lepa Brena, rr. Abdulla Tahiri, TS-5-TMK-ja, rr. Adem Jashari, TS-428-Kazerma dhe rr. Abdulla Tahiri.

Arsyeja: Realizimi i kabllos së re dhe lidhëseve të tensionit të mesëm, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

02.02.2021

Punime nga KOSTT-i

Prishtinë

1.

Nga TS 110/35/10kV Prishtina 1-LP 10 kV J22 Preoci do të ndërprehet prej orës 09:00 deri në ora 13:00 dhe pa tension mbesin TS 10/04

TS 10/04 Kozmetik Parfymeri Golding (kodi: 10000001009) nga ora 09:00 deri në ora 13:00

TS 10/04 EBC company (kodi: 10000001010) nga ora 09:00 deri në ora 13:00

TS 10/04 Objekti afarist te HIBI (kodi: 10000001021) nga ora 09:00 deri në ora 13:00

TS 10/04 Genc Morina – fshati Preoc (kodi: 10000001125) nga ora 09:00 deri në ora 13:00

TS 10/04 Autodardania -Valdet Gjonbalaj (kodi: 10000001132) nga ora 09:00 deri në ora 13:00

TS 10/04 Rexhep Beqiri (kodi: 10000001140) nga ora 09:00 deri në ora 13:00

TS 10/04 Liman Jashari N.N.P.”ARBËRIA COM” (kodi: 10000001143) nga ora 09:00 deri në ora 13:00

TS 10/04 Preoci 1 (kodi: 10000001001) nga ora 09:00 deri në ora 13:00

TS 10/04 Preoci 2 (kodi: 10000001002) nga ora 09:00 deri në ora 13:00

TS 10/04 HIB Petrolli (kodi: 10000001015) nga ora 09:00 deri në ora 13:00

TS 10/04 Bujar Nuka (kodi: 10000001025) nga ora 09:00 deri në ora 13:00

TS 10/04 Arena auto (kodi: 10000001027) nga ora 09:00 deri në ora 13:00

TS 10/04 Veton Topanica “AS PLAST” shpk (kodi: 10000001157) nga ora 09:00 deri në ora 13:00

TS 10/04 (kodi: 10000001131) nga ora 09:00 deri në ora 13:00

Vendet: Preoci, Llapnasella, Spitali i Zemrës EDA, Medicine Hospital, HIB Petroll, Hotel Emerald, EBC Cosmetic dhe Auto Mekanika.

Arsyeja: Shtrirjen e OPGW-së dhe përçuesit në LP112 110 kV NS Kosova A – NS Lipjani – punime nga KOSTT-i.

03.05.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Në NS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

NS 10/04kV Furra Laura (kodi:14000001004) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Një pjesë e rr. Skënderbeu, një pjesë e rr.Valon Hasani,

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri nëntokësor.

03.05.2021

Punime nga palët e treta

Pejë

1.

Nga TS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Vitomirica (kodi: 50000010) prej orës 12:00 deri në ora 15:00

Vendet: Katuni i Ri 2, Instituti Bujqësor, Lagjja Qemanska Vitomiricë, Riki Petrolli, Baliqët, Farma, Domi, Gjeshoviqët, Ozdrimi, Dubova e Madhe, Fierza 5 dhe Dubova e Vogël.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10(20)kV sipas zgjidhjes teknike.

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10kV Gjakova II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gjakova III (kodi: 81000116) prej orës 10:30-11:00 dhe nga ora 13:00-13:30

Vendet: rrugët: Besim Bistrazhini, Dërgut Vokshi, Dëshmorët e Lirisë, Elena Gjika, Gjon Bisaku, Gjon Nikoll Kazazi, Haki Taha, Hysni Dobruna (një pjesë), Ismail Qemali (një pjesë), Konferenca e Bunjajt, Konstandin Kristoforidhi, Lidhja e Prizrenit, Martin Camaj, Migjeni (një pjesë), Mithat Frashëri, Shaban Polluzha, Yjet e Erenikut (një pjesë) dhe Yll Morina.

Arsyeja: Krijimi i kushteve pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

2.

Nga TS 35/10kV Gjakova II do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS 340 (kodi: 81000116362) prej ores 10:30 deri në ora 13:30

Vendet: rr. Skënderbeu, rr. Hysni Dobruna – një pjesë.

Arsyeja: Përmirësimi i vërejtjeve sipas komisionit të pranimeve teknike.

04.05.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Në NS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

NS 10/04kV Furra Laura (kodi:14000001004) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Një pjesë e rr. Skënderbeu dhe një pjesë e rr.Valon Hasani.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri nëntokësor.

05.05.2021. /Lajmi.net/