Punime në rrjet, KEDS njofton ku do të ketë nesër dhe pasnesër ndërprerje të energjisë elektrike

17:07 | 31 Maj 2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit.

01.06.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

 

 

Prishtinë

1.

Në NS 35/10kV Fushë- Kosova II do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Miradi e Epërme te Xhamia (kodi: 15018019036) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

VendetMiradi e Eperme te Xhamia.

Arsyeja: Punime në projektin Miradi e Epërme.

2.

Në NS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Llausha (Kodi: 14000013) prej orës 08:00  deri në ora 08:30

Vendet: Dumnicë, Llaushë, Dobërdol, Zakut, Kërpimeh, Metehi, Repë, Tashevc, Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reçicë, Zhiti, Sylejvicë, Brecë, Tërnavicë, Murgull dhe Marincë.

Arsyeja: Demontimi i shtyllës 10kV.

Gjakovë

1.

Në NS 35/10kV Gjakova III do të ndërprehet:

Dalja 10kV Nr.40(Kodi: 81084023) prej orës 12:00-13:00

Vendet: rr.Bajram Curri, rr.Dërgut Vokshi, rr.Ismail Qemali, rr.Marin Barleti (një pjesë), rr.Nënë Tereza, rr.Pjetër Budi, rr.Rruga e UÇK-së, rr.Sadik Pozhegu, rr.Sadik Stavileci, rr.Skënderbeu dhe  rr.Sylejmon Vokshi.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

Në NS 35/10kV Gjakova III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dalja 21(Kodi: 81084018) prej orës 12:00 deri në ora 13:00

Vendet:rrugët: Fehmi Agani,Ibrahim Fehmiu, UÇK, Sadik Pozhegu (1 konsumator) dhe Sadik Stavileci.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

Në NS 35/10kV Gjakova III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Inkubatori (Kodi: 81084019) prej orës 12:00 deri në ora 13:00

Vendet: Rr.Tirana.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.

Në NS 110/10kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Thertorja (Kodi: 81000129) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Vendet: Thertorja.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

5.

Në NS 110/10kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Gjakova III (Kodi: 81000116) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Vendet: rrugët: Besim Bistrazhini, Dërgut Vokshi, Dëshmorët e Lirisë, Elena Gjika, Gjon Bisaku, Gjon Nikoll Kazazi, Haki Taha, Hysni Dobruna (një pjesë), Ismail Qemali (një pjesë), Konferenca e Bunjajt, Konstandin Kristoforidhi, Lidhja e Prizrenit, Martin Camaj, Migjeni (një pjesë), Mithat Frashëri, Shaban Polluzha, Yjet e Erenikut (një pjesë) dhe Yll Morina.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Pejë

1.

Në NS 110/35/10 kV Peja 1 të ndërprehet:

LP 10kV Kfori – Peja 3 (Kodi: 50055001) prej orës 11:30- 16:30.

Vendet: KFOR-i Italian.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

02.06.2021 

Punime të domosdoshme për siguri te sistemit

Prizren

1.

Nga  TS 110/35/10kV Prizreni 1 do të ndërprehet TR 1 dhe TR 2 dhe pa tension do të mbesin:

NS 35/10kV Prizreni III (kodi 300320), NS 35/10kV Prizreni IV (kodi 300330), NS 35/10kV Pirana (kodi 300340), NS 35/10kV Zhuri(kodi 300350), NS 35/10kV Dragashi (kodi 300360), NS 35/10kV Dikanca (kodi 300370), NS 35/10kV Prellonka (kodi 300380), NS 35/10kV Eurokos HC-Dragash (kodi 300400), NS 35/10kV HC Orçusha (Dragash) (kodi 300500) prej orës 06:00  deri në ora 07:00

Vendet: rrugët: 121 Gjeravica, 122 Xhemil Fluku, 131 Destan Billusha, 133 Sahat Kulla, 134 Ejup Statovci (një pjesë), 135 Besnik Muçaj, 138 Shote Galica (një pjesë), 139 Reshat Karjagdiu, 14 Byrhan Shporta (një pjesë), 141 Salajdin Braha (një pjesë), 325 Faik Emrush, 328 Saraçët, 363 Shaip Spahiu, 364 Suzi Qelebi (një pjesë), 4 Remzi Ademi dhe 80 Marie Shllaku (një pjesë), 141 Salajdin Braha, 142 Hysen R.Kabashi, 149 Hadi Kantarxhiu, 151 Gjallica dhe 152 Zahir Pajaziti, “ABI”Sh.P.K. në rrugën 115 Joni, 103 Jusuf Gërvalla, 104 Bingeni, 105 Bekim Berisha-Abeja, 16 Brigada 125, 18 Fehnmi Ibrahimi, 113 Rifat Ukimeri, 115 Joni, 119 Azem Bejta (një pjesë), 12 Dëshmorët e Prekazit (një pjesë), 122 Xhemil Fluku, 139 Reshat Karjagdiu (një pjesë), 143 Hasan Prishtina (një pjesë), 152 Zahir Pajaziti (një pjesë), 153 Xhemë Gostivari, 154  Gjirokastra (një pjesë), 155 Vëllezërit Frashëri (një pjesë), 156 Rexho Bajraktari (një pjesë),  157 Paqja, 158 Xheladin Hana (një pjesë), 159 Avni Rrustemi (një pjesë), 160 Ardianët (një pjesë),  162 Pazari i ri (një pjesë), 163 Xhavit Ahmeti (një pjesë), 144 Beteja e Vërrinit, 145 Astrit Suli, 146 Petrit Bytyqi, 147 Martin Camaj, 148 Gustav Rotlla, 152 Zahir Pajaziti (një pjesë), 158 Xheladin Hana (një pjesë) dhe 160 Ardianët, 1 Adem Jashari, 321 Bajrakli (një pjesë), 322 Mbreti Zog, 324 Fehmi Lladrovci, 326 Rifat Krasniqi, 327 Bujar Godeni, 328 Saraçët, 329 Medinë (një pjesë), 330 Farkatëtarët, 331 Xhemil Doda (një pjesë), 332 Mehmet Pasha (një pjesë), 338 Vatrat Shqiptare (një pjesë), 4 Remzi Ademi (një pjesë), Nuredin Krasniqi, Sheshi Lidhja Shqipëtare, 141 Salajdin Braha, 150 Sylejman Rotlla, 151 Gjallica (një pjesë) dhe 152 Zahir Pajaziti, “KABASHI HOLDING”Sh.P.K. në rrugën 438 Tirana, 10 Kukësi (një pjesë), 5 De Rada dhe 8 William Walker (një pjesë), 11 Ismet Jashari (një pjesë), 409 Sylejman Vokshi (një pjesë), 413 Rugova, 414 Ymridin çengaj (një pjesë), 415 Bashkim Sukaj (një pjesë), 417 Xhevat Berisha, 419 Karavanet, 420 Mehmet Hasi (një pjesë), 421 8 Marsi,  422 Selajdin Berisha, 423 Toplica (një pjesë), 431 Turgut Ozal, 432 Liman Shala, 433 Elbasani, 437 Mbreti Pleurat, 438 Tirana, 441 Brigada 128, 468 Nehat Berisha, 474 Bashçarshia, 476 Martirët e Tusuzit, 478 Arsim Berisha, 8 William Walker (një pjesë), “PROEX”Sh.P.K. në rrugën 438 Tirana, 11 Ismet Jashari – Kumanova (një pjesë), 231 Hoxhë Tahsini (një pjesë), 339 Ramadan Zaskoci, 364 Suzi çelebi, 379 Beteja e Koshares (një pjesë), 382 Azem Hajdari, 383 Kaçaniku, 396 Aleksandër Moisiu, 397 Bajram Kelmendi, 398 Sefedin Laçi, 399 Jul Variboba, 401 Beran Gashi, 12 Norë Kelmendi, 403 Betim Berisha, 405 Dukle, 409 Sylejman Vokshi (një pjesë), 410 Halim Spahiu, 412 Karl Topia, 413 Rugova (një pjesë), 407 Asret Poniku dhe 471 Alajdin Gjezari, 11 Ismet Jashari – Kumanova (një pjesë), 340 Mentor Krasniqi (një pjesë), 343 Lazër Lumnezi, 346 Pal Paluca, 347 Hyse Rexhepi, 349 Themistokli Gërmenji, 357 Pushkatarët, 358 Bujtinat, 359 Iljaz Kuka, 360 Adnan Krasniqi, 362 Papa Gjon Pali, 366 Anton çetta, 368 At Gjergj Fishta, 381 Indrit Cara – Kavaja, 382 Azem Hajdari, 384 Behari dhe Sheshi Shadërvani, 17 Dzemail Bjedic, 118 Jani Vreto, 119 Azem Bejta, 122 Xhemil Fluku, 125 Mbreti Pirro, 126 Bajo Topulli, 127 Ibrahim Lutfiu, 128 Feriz susuri, 138 Besëlidhja, 383 Laçaniku, 4 Remzi Ademi, 5 De Rada, 437 Mbreti Pleurat (një pjesë), Spitali Rajonal i Prizrenit dhe 4 konsumatorë komercial në rrugën 437 Mbreti Pleurat, I.M.N”Tulltorja” në Landovicë, Biznese në Piranë dhe Krushë e Vogël, ”PROGRES”SH.P.K  në rrugën 438 Tirana, 480 Rruga e Dëshmorëve, 481 Rruga e Restelicës (një pjesë), 483 Rruga e Brodit (një pjesë), 484 Rruga e Radeshës (një pjesë) dhe 485 Adem Jashari (një pjesë), 480 Rruga e Dëshmorëve, 481 Rruga e Restelicës (një pjesë), 482 Sheshi Komunal, 483 Rruga e Brodit (një pjesë), 484 Rruga e Radeshës (një pjesë) dhe 485 Adem Jashari (një pjesë),

Fshatrat: Bregu i Drinit, Dedaj, Kabash i Hasit, Krajk (një pjesë), Kushnin, Lubizhdë e Hasit, Lukinaj (një pjesë) dhe Romajë, Mamusha, Medevec, Sërbicë e Ulët, Sërbicë e Poshtme dhe Zojz, Piranë, Randobravë, Retijë dhe Reti e Poshtme, Krushë e Madhe, Krushë e Vogël dhe Randobravë (një pjesë), Zhur, Shkozë, Billushë, Hoçë e Qytetit, Jeshkovë, Leskovec dhe Lubiqevë, Grazhdanik, Kobajë, Muradem, Nashec (një pjesë), Shkozë (një pjesë) dhe Vërmicë, Poslishtë dhe Vlashnjë, Dobrushtë, Gorozhup dhe Planejë,BECHTEL ENKA-GP  Uzgur Yilmaz në Zhur, Glloboçicë, Krushevë, Kukjan, Lubovishtë, Mlikë, Orqushë, Restelicë, Vranishtë dhe Zlipotok, Blaç, Brodosanë, Buzez, Kuk, Kuklibeg dhe Zaplluxhë, Bellobrad, Brrut, Kapre, Kosavë, Plavë, Pllajnik, Shajnë, Xërxë, Zgatar dhe Zym i Sharrit, Brezne, Buçe, Kërstec, Plavë, Rapqë e Epërme, Rapqë e Poshtme, Rrenc, Baçkë, Dikancë, Leshtan dhe Radesh.

Pa tension do të mbesin edhe: HC Orçusha (Dragash), Eurokos HC-Dragash, HC Frigoffod dhe HC Dikanca.

Arsyeja: Ndarja e urave te LP 35 kV Pirana (pasive).

02.06.2021

                                                            Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

 NS 110/10kV Prishtina 2 do  të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Varrezat e Jevrejve 1 (kodi11000013056) prej ores 09:00 – 14:00

Vendet: Një pjesë e rr.Dëshmorët e Marecit, një pjesë e rr.Viktor Eftemiu, një pjesë e rr. Pal Palucaj,                   një pjesë e rr. Sefë Kosharja.

Arsyeja: Ndërrimi i panelit të tensionit të ulët.

2.

Në NS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

NS 10/04KV Komoran te shkolla  (Kodi 16023007101 ) prej ores 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: TS Komoran te shkolla.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

3.

Në NS 220/10 kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Orllati (Kodi: 16100005 ) prej ores 09:00 deri në ora 15:00

Vendet: Zabeli i  Ulët, një pjesë  e Llapushnikut, Poterki, Llukovci

Arsyeja: Ndërrimi i Transformotorit dhe i ormanit.

4.

Në NS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

Dalja 10kV Komorani (Kodi: 16023007) prej orës 12:00 deri në ora 17:00

Vendet: Komorani, Komoran lagjja e Koperativës, Komoran Zogaj, Komoran Ibriqet, Zabel i Larte dhe Ujësjellësi Prishtina Komoran.

Arsyeja: Energjizimi i linjës së re.

Mitrovicë

1.

NS 110/10kV Mitrovica 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Shipoli  (kodi70000001) prej orës 10:00 – 10:30 dhe nga ora 16:00-16:30

VendetRrugët: Agim Çavdërbasha, Ali Hadri (një pjesë), Dëshmorët e Kombit, Emin Duraku (një pjesë), Eqrem Qabej (një pjesë), Gazmend Baliu (një pjesë), Gjon Belushi, Ilaz Kodra, Marija Kraja (një pjesë), Ndre Mjeda (një pjesë), Pjetër Budi, Shkodra, Elez Begu (një pjesë), Nora Kelmendi (një pjesë), Sami Gashi (një pjesë), Selman Vojvoda (një pjesë), Jetish Bajrami (një pjesë) dhe Sylë Vokshi (një pjesë); fshatrat: Frashër i Vogël (një pjesë), Lushtë, Pirç, Shipol, Vaganicë, Vaganicë e Poshtme, Vaganicë e Epërme, Vërnicë dhe Zhabar i Epërm (një pjesë).

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, ndarja e urave të tensionit të mesëm.

2.

NS 110/10kV Mitrovica 2 do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Vani i Vaganicës(Te Veseli) i  (kodi70000001034) prej orës 10:00 – 16:30

Vendet: Pjesa te Vani I Vaganicës.

Arsyeja: Ndërrimi i pajisjeve në trafostacion.

02.06.2021 

Punime nga palët e treta

Pejë

1.

Në NS 110/10 kV Deçani do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Teqja e Madhe Sheh Xhaferi (Kodi: 53000007050) nga ora 10:00    13:00

Vendet: Një pjesë e Junikut.

Arsyeja: Përmirësimi i vërejtjeve nga komisioni, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Prishtinë

1.

Në NS 35/10 kV Mazgiti do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Agron Raqi (restorant Shpati)(Kodi: 15019002159) nga ora 10:00    12:00

Vendet: Shkabaj, Mazgit  restorant Shpati, Shkabaj te Ujësjellësi, Shkabaj Magjistralja.

Arsyeja: Vendosja dhe instalimi i  ndërprerësit automatik AS – 63 A i dhe shtrirja e kabllos tokësore 1 kV deri në hyrje të objektit, sipas pëlqimit elketro-energjetik.

Ferizaj

1.

Në NS 35/10 kV Ferizaj II  do të ndërprehet:

Dalja  10kV Bablaku-Bizneset  prej orës 09:00-10:00

QËNDRIMI -R

Kodi:

40041005273

TS Mulliri-Bablak (pr)

Kodi:

40041005011

FORTUNA-F

Kodi:

40041005429

BIFURKACIONI”

Kodi:

40041005181

TS Sadexho

Kodi:

40041005016

TS Eurolumi$surovina, Babush

Kodi:

40041005212

TS Gërlica (Mufail Vogliqi)

Kodi:

40041005235

” MERMER-GRANIT-DRAM-KAN”

Kodi:

40041005277

NTP “TONI IMPEX”  Bajrush Mehmeti

Kodi:

40041005281

Besa-F

Kodi:

40041005304

NTP “UNIVERZUM COMERC”

Kodi:

40041005316

GËRLICA COMPANY SH.P.K.  Mifail Vogliqi

Kodi:

40041005333

Metal Kosova  (Faredin Salihu)

Kodi:

40041005354

N.P.T. “FERPLAST  Rrahim Tahir Krasniqi

Kodi:

40041005393

Pompat e ujit – Babushë

Kodi:

40041005175

TS Galanteria e betonit

Kodi:

40041005187

NPT “CORNET KOSOVA”

Kodi:

40041005346

TS Afrimi Servis

Kodi:

40041005010

TS ATA-Projekt (pr)

Kodi:

40041005012

TS Dafina (pr)-Blinda

Kodi:

40041005013

TS Bali-comerce (pr)-I

Kodi:

40041005015

TS Babushi i Ri-I

Kodi:

40041005020

Motel Grainca – (pr)

Kodi:

40041005021

Cërrnillë-Murak III (Beqovit)

Kodi:

40041005026

TS Mirashi i Ri (Lohaj)

Kodi:

40041005029

Private – 1-LLABJAN (Ymer Llabjani)

Kodi:

40041005176

TS (Depo e materialit) Samiu-Babush

Kodi:

40041005180

TS Cërnillë- Pompat e ujit

Kodi:

40041005182

NTP Terziu- Gëzim Terziu

Kodi:

40041005189

TS Betonjerka, Nuredin Kozhani

Kodi:

40041005202

TS-Xheni Comerc- Avni Ajeti

Kodi:

40041005204

Pompat e Ujit – Mirash

Kodi:

40041005246

Cërnill-Lagjia Orana (Fadil Orana)

Kodi:

40041005261

Avni Grainca

Kodi:

40041005303

B6 Ndriçimi Publik Ministria e Infrastrukturës

Kodi:

40041005391

TS HIBI (depo)

Kodi:

40041005005

SHPK ELSAM-COM

Kodi:

40041005203

TS Surqina (Breznicë)

Kodi:

40041005018

Cërrnillë-Murak I (Zhinipotok)

Kodi:

40041005024

Cërrnillë-Murak II (Grainc)

Kodi:

40041005025

TS Mirashi (Prekadinët)

Kodi:

40041005027

TS Mirashi (Hashanët)

Kodi:

40041005032

TS Mirashi (Raçët)

Kodi:

40041005033

TS Mirash e re

Kodi:

40041005319

TS Bablaku I (kulla)

Kodi:

40041005003

TS Bablaku II (TS i ri)

Kodi:

40041005004

TS Delfini- Petrol (pr)

Kodi:

40041005014

TS Bablaku – Hekurudha

Kodi:

40041005006

TS Kojska I

Kodi:

41000001008

TS Surqina (posta)

Kodi:

40041005017

TS Surqina (Llabjanët)

Kodi:

40041005019

TS Mirashi (Bytyçët)

Kodi:

40041005030

TS Mirashi (Xhafaj)

Kodi:

40041005031

Vendet: Trim, Bablaku, Mirashi, Cërnilla, Murakova dhe bizneset.

Arsyeja: Tokëzim i veçantë i shkarkuesve të mbitensionit, kështu që duhet të ndërprehet komplet linja 10/20kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

2.

Në NS 35/10 KV Shtime do të ndërprehet:
Dalja 10KV Koshare (Kodi: 41046005) prej orës 09:00 deri në orën 16:00.
Vendet: Koshare.
Arsyeja: Vendosja e shtyllës 12/1600 nën tension, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=