Publikohen fotografitë nga lufta e Kosovës të fotoreporterit të vrarë në Afganistan (Foto)

David Gilkey, gazetari amerikan, i vrarë të dielën në provincën Helmand në Afganistanin jugor ka qenë fotoreporter i luftës së Kosovës në vitin 1999.

Lajme

06/06/2016 23:54

Me rastin e vdekjes së tij, “Detroit Free Press”, ka publikuar fotografi të Gilkeyt të realizuara në kohën e luftës në Kosovë.

Fotografitë e tij të refugjatëve kosovarë janë realizuar në Shqipëri, Itali dhe në vende tjera.

foto1foto3foto2foto4foto5foto6foto7foto8foto9foto92foto93foto94foto96foto97foto98foto990foto991foto993foto994foto995foto996foto997foto998foto9999