Pse klientët zgjedhin Dell EMC Unity XT

Dell EMC Unity XT përfaqëson risinë e fundit në hapësirën ruajtëse hibride për tregun. Këto vargje hibride janë të dizajnuara për performancë, të optimizuara për efikasitet dhe të ndërtuara për një botë me shumë hapësirë 'cloud'.

Auto & Tek

26/10/2020 11:31

Projektuar për performancë, të optimizuara për efikasitet

Vargjet e Dell EMC Unity XT Storage japin performancë mbresëlënëse kur ekzekutoni ngarkesa të punës të virtualizuara. Këto sisteme moderne zbatojnë shkallëzimin linear multicore dhe zvogëlimin e të dhënave inline brenda pishinave me të gjitha flash për bllok dhe skedar. Me procesorin e fundit Intel me dy fole, më shumë bërthama dhe memorie, këto platforma të reja hibride, kanë fuqinë për të ekzekutuar aplikacione, për të përpunuar zvogëlimin e të dhënave inline dhe për të ofruar shërbime të unifikuar të të dhënave – njëkohësisht. Me 85% efikasitet të sistemit, këto platforma ju lënë më shumë hapësirë ​​për kapacitet efektiv të përdorshëm. Dizajni modern i Dell EMC Unity XT e ardhmja dëshmon investimin tuaj me një arkitekturë të kontrolluesit dy-aktiv dhe është gati për NVMe.

Kosto efektive

Dell EMC Unity XT Array Ruajtja Hybrid ofrojnë performancën e blicit me efektivitetin e kostos së diskut. Këto sisteme hibride përfitojnë nga Dell EMC Fully Automated Storage Tiering for Virtual Pools (FAST VPTM) për ndarjen e automatizuar të bazuar në politika dhe programin e memorizimit FAST Cache M SSD për të shfrytëzuar në mënyrë inteligjente sesi zbatohet blici për të rritur performancën e përgjithshme ndërsa ul opex. Vargjet Hybrid Dell EMC Unity XT paraqesin akordim më të mençur, përdorin HDD me kapacitet të lartë 12TB NL-SAS, zvogëlimin e të dhënave në mënyrë të brendshme për pools me të gjitha blicet dhe mbështesin mundësinë e tkurrjes ose zgjerimit të FAST Cache në internet.

Thjeshtësia e pakrahasueshme

Vargjet e Dell EMC Unity XT Storage Storage përfaqësojnë thjeshtësinë më të mirë në ruajtjen në mes të mesit. Këto sisteme janë të thjeshtë për tu konfiguruar duke mundësuar instalimin në vetëm disa minuta dhe në 15 minuta jeni konfiguruar të shkoni; i thjeshtë për t’u përdorur me një ndërfaqe intuitive HTML5 Unisphere with me integrime të shumta VMware dhe Microsoft; e thjeshtë për shërbim / mbështetje që përfshin një portal të integruar të vetë-shërbimit me karakteristika dhe aftësi që ndihmojnë lehtësisht gjeneralistët e IT-së të zgjidhin çështjet më shpejt; Migrime të thjeshta të të dhënave me aftësi të integruara për të migruar lehtë dhe pa ndërhyrje skedari dhe bllokuar të dhënat nga VNX dhe sistemet e palëve të treta në Dell EMC Unity XT.

Programet kompjuterike gjithëpërfshirëse

Dell EMC Unity XT Rrjetet Ruajtëse Hybrid përfshijnë të gjithë programin kompjuterik që ju nevojitet për të ruajtur, menaxhuar dhe mbrojtur të dhënat tuaja. Një portofol gjithëpërfshirës i softuerëve përfshin Unisphere Management Suite (HTML5), zvogëlimin e të dhënave inline me zbulimin zero (vetëm të gjitha pool flash), multiprotokolle të unifikuar, fotografitë e unifikuara dhe klonet e hollë me integrimin Dell EMC AppSync, FAST Cache dhe FAST VP, enkriptimi i të dhënave në qetësi, replikim i unifikuar i largët me Metrosync Manager, QoS, IP me shumë qira, Mbajtja e Nivelit të Skedarit, licenca të kufizuara për AppSync, RecoverPoint Basic dhe RecoverPoint për VM, dhe një licencë migrimi falas VPLEX 180 ditore. 10 © 2020 Dell Inc. ose filialet e saj. Të gjitha të drejtat e rezervuara. Dell, EMC dhe marka të tjera tregtare janë marka tregtare të Dell Inc. ose filialeve të saj. Markat e tjera tregtare mund të jenë marka tregtare të pronarëve të tyre përkatës.

E ndërtuar për ‘multi-cloud ‘

Dell EMC Unity XT mbështet opsione të shumta të vendosjes së resë kompjuterike, duke përfshirë vërtetimin me VMware Cloud Foundation; Sisteme të lidhura me cloud me pajisjen ndarëse të clouds Dell EMC; Vështrime të të Dhënave të Cloud me CloudIQ; Shërbimet Cloud Storage për softuerin DRaaS dhe Cloud Edition përcaktuan hapësirën ruajtëse me VMware Cloud dhe HA në një AWS Cloud.

Analiza e ruajtjes së bazuar në re

CloudIQ është një aplikacion pa kosto i bazuar në cloud, në kohë reale, për analiza të ruajtjes që përfshihet për përdorim me vargjet Dell EMC Unity XT. Ai siguron një monitorim gjithëpërfshirës të shëndetit të sistemit, performancës, kapacitetit, konfigurimeve dhe matjeve të mbrojtjes në grup. Ajo kombinon këto metrika me të mësuarit në makinë dhe matjet parashikuese analitike për të përmirësuar planifikimin e kapacitetit dhe për të rregulluar problemet para se të prishin biznesin. CloudIQ krijon një rezultat shëndetësor gjithëpërfshirës dhe proaktiv për një grup për të siguruar që çdo koleksion Dell EMC Unity XT ofron bazën optimale për drejtimin e të dhënave të biznesit me disponueshmërinë më të lartë.

Sistemi i shkallëzuar

Dell EMC Unity XT Hybrid mbështet rastet e përdorimit të ndërmarrjeve dhe transaksioneve të NAS me një sistem të ri skedar 256TBu. Sistemi i skedarëve UFS64 përfshin deri në 256 klone të pavarura VMDK, 16 klone të hollë, fotografi me efektshmëri hapësinore me një rikuperim të thjeshtë hapësinor dhe ndikim të ulët të IO, tkurrje e sistemit të skedarëve që mund të rimarrë blloqe falas, kuota të thjeshtuara për kuotat e përdoruesve, pemëve dhe grupeve dhe më shpejt dështime me riprodhim të regjistrit në memorje për dështime më të shpejta dhe jo përçarëse. Çdo koleksion siguron kopjimin e skedarit sinkron dhe asinkron me mbështetjen për Metrosync Manger për të monitoruar të dy anët e kopjimit sinkron, për të zbuluar ndërprerjet dhe automatikisht dështojnë mbi Severin NAS të sinkronizuar dhe sistemet e skedarëve përbërës dhe konfigurimet nga burimi për të synuar.

Hapësira ruajtëse e përcaktuar nga softueri

Dell EMC Unity XT Virtual Software Appliance (Dell EMC UnityVSA) siguron softuer të unifikuar të ruajtjes, menaxhimin e të dhënave dhe HA ndërsa vendoset në një server VMware ESXi. Përdoruesit mund të krijojnë hapësira ruajtëse të përbashkëta me protokollet e ruajtjes NAS dhe iSCSI SAN dhe shërbimet e të dhënave në përputhje me platformat e pajisjeve dhe të vendosen në harduerin standard të industrisë së serverit. Me fleksibilitetin e hapësirës ruajtëse të përcaktuar nga softueri, përdoruesit mund të vendosin shpejt dhe me lehtësi Dell EMC UnityVSA për një larmi përdorimesh përfshirë ROBO, provën dhe zhvillimin dhe aplikacionet e ngulitura, duke ruajtur pajtueshmërinë e plotë me platformat e tyre Dell EMC Unity XT.

Fleksibiliteti i vendosjes njeh që klientët kanë kërkesa të ndryshme buxhetore dhe operacionale.

Dell EMC Unity XT ofrohet si një pajisje ruajtjeje virtuale e përcaktuar nga softueri ose si një konfigurim i të gjithë flash-it ose hibrid i ndërtuar për qëllime. Dorëzohet gjithashtu si pjesë e një zgjidhjeje të konverguar të infrastrukturës me Dell EMC VxBlock ™ kur IT preferon të blejë servera, rrjete dhe hapësirë ​​ruajtëse së bashku në të njëjtën kohë.

 Shkathtësia operacionale dhe automatizimi me platformat moderne

DevOps Kontejnerët po bëhen shpejt paradigma e re e arkitekturës së softuerit dhe Kubernetes është shfaqur si një zgjedhje popullore e platformës së Orkestrimit të Kontejnerëve. Dell EMC është në ballë të zhvillimit të zgjidhjeve që u mundësojnë klientëve të ekzekutojnë në mënyrë efikase ngarkesat e punës me kontejner ndërsa përdor integrime të fuqishme të ruajtjes për rrjedhat e punës DevOps. Dell EMC Unity XT tani mbështet shtojcën e Container Storage Interface (CSI) për të ekzekutuar ngarkesat e punës së Kubernetes. Automatizimi është një temë kryesore në diskutimet e Prokurimit të TI-së. Gjëja e mirë është që Automatizimi nuk do të thotë më skenar programimi intensiv dhe i vështirë për tu ruajtur. Mjete si Orkestratori VMware vRealize (vRO) siguron një mjedis tërheqës dhe tërheqës për të automatizuar shpejt operacionet e infrastrukturës dhe detyrat e ofrimit të shërbimeve. Unity XT mbështet shtojcën vRO që u mundëson klientëve të automatizojnë rrjedhat e punës nga fundi në fund që përfshijnë të gjithë raftet e infrastrukturës.

Për më shumë informata, vizitoni www.novus.consulting