Prokuroria merr vendim për personin që goditi motrën me guri

Vëllau i kishte shkaktuar motrës me inicialet Sh.M. lëndime të rënda trupore pasi e kishte goditur me një gurë, transmeton lajmi.net.

Lajme

30/11/2018 11:13

Prokuroria Themelore e Pejës, konkretisht Departamenti i Përgjithshëm, ka caktuar masës se paraburgimit kundër të pandehurit A.K., që rrahu motrën e tij.

Vëllau i kishte shkaktuar motrës me inicialet Sh.M. lëndime të rënda trupore pasi e kishte goditur me një gurë, transmeton lajmi.net.

Njoftimi i plotë:

Prokuroria Themelore e Pejës, Departamenti i Përgjithshëm, ka paraqitur kërkesë pranë Gjykatës Themelore të Pejës, për caktimin e masës se paraburgimit kundër të pandehurit A.K., për shkak së i njëjtit kishte për të kryer veprën penale “Lëndim i rëndë trupor”, nga neni 189 paragrafi 3,lidhur me nën-paragrafin 3.1, të Kodit Penal të Republikës së Kosovës.

Prokuroria Themelore e Pejës, ka marr aktvendim për fillimin e hetimeve kundër të pandehurit A.K., për shkak së i njëjtit me datën 27 nëntor të viti 2018, rreth orës 14:00, në udhëkryqin e rrugës Rastavicë- Junik, pasi kishte takuar viktimën/motrën tij Sh.M. dhe ishte fjalosur me të njëjtën, merr një gurë nga toka dhe e godet këtë të fundit në kokë ashtu që si pasojë e kësaj viktima rrëzohet në tokë.

Kërkesa e Prokurorisë Themelore të Pejës për caktimin e paraburgimit ndaj të pandehurit A.K. është aprovuar nga Gjykata Themelore e Pejës. /Lajmi.net/