Të Infektuar: 2991

Të Shëruar: 1644

Të Vdekur: 54

Prodhimi i energjisë me anë të ujit, njihuni me “përbindëshin” kinez (FOTO)

21:51 | 11 Korrik 2017

Energjia e ujit është e aplikueshme në shumë vende të botës, të cilat janë të pasura me ujë.

Përveç prodhimit të energjisë, këto rezervuare mund të kryejnë edhe funksione të tjera në të mirë të komuniteteve, siç janë, peshkimi, noti dhe të tjera, transmeton lajmi.net

Kemi parë shumë të tilla në vende të ndryshme të botës, por “përbindëshi” i vërtetë, gjendet në Kinë.

Në fotografitë e paraqitura më poshtë, do të njiheni me hidrocentralin më të madh në botë./Lajmi.net/

_52847013_012015567-1 0023ae9897011036923806 700_fd2f2f9307320d846626d7434b20ce41 636116246843458981-447654616_b9318514404z-1_20150819135725_000_g0fbm01go-1-0 download image